Svinekød fra foretrukne områder i Spanien
Hele Europa er vores marked, når det kommer til at handle med svinekød. Vi har troværdige samarbejdspartnere på alle udskæringer af svinekød og er stolte af vores gode relationer til salg i detail– og food service sektionen i hele Europa.
Vores samarbejdspartnere giver os mulighed for at levere produkterne hurtigt til forbrugeren med den ønskede kvalitet og pakket i overensstemmelse med alle relevante standarder. Derfor ved vi, at vores kunder opfatter os som en pålidelig og sikker leverandør når det kommer til at handle med svinekød. Her er nogle af de produkter, vi beskæftiger os med på regelmæssig basis:
- Svinekam
- Nakkefilet
- Svinekæber
- Spoleben (grill køller)
- Spareribs
- Kamben
- Bacon skiver
- Bacon skiver, bagepapir
- Duroc svinekød
- Iberico svinekød
…leder du efter noget specielt? Kontakt os og vi finder det til dig!
Vi har vore egne folk i Spanien og de finder det bedste svinekød til os!
Duroc er en eksklusiv svinerace, som sikrer mad af en ekstraordinær lækker spisekvalitet. Svinene slagtes når de vejer 40-50 kg og det gør kødet mere delikat end traditionelle grise. Kødet fra Duroc er typisk mørke rød i farven, fastholder saftighed og har højere fedtmarmorering – alle meget ønskværdige egenskaber i udskæringer af svinekød. Vi handler alle vores Duroc produkter fra spanske producenter og i den højeste kvalitet.
Iberico grisen er en griserace som stammer fra Den Iberiske Halvø, hvor den har været mest udbredt i det sydlige Spanien og imod grænseregionen ved Portugal. Den er kendt som en af verdens bedste produktionsvin til forædlet kød, især skinker. Kødet indeholder et højt indhold af intramuskulært fedt, hvilket er vigtigt for smagen. Grisen fodret med agern før slagtning, hvilket giver kødet sin karakteristiske nøddeagtige smag, dette er med til at gøre Ibérico skinken til en af verdens fineste skinker. Derfor kan vi tilbyde dig noget af det bedste svinekød på markedet – kontakt os nu!