Højkvalitets Wagyu kød fra Australien & Japan

Wa-gyu Betyder ”Japansk Oksekød” 100% Wagyu (Fuld blods) vs 50% Wagyu (F1 blandede racer) Størstedelen af importen fra Japan er 100% Wagyu, avlet på de 2 mest udbredte, 100% Japanske racer af “Japanese Black” & “Japanese Brown”. Størstedelen af importen fra Australien, USA og Sydamerika er F1 Wagyu, det vil sige 50% er Wagyu race, den øvrige del er typisk Black Angus eller Holstein.
Forskellen på de to varianter er betydningsfuld da de Japanske kvæg er ældre og kornfodret omkring 800dage, hvorimod F1 kornfodres i omkring 300dage. De Japanske  skæringer er mere marmoreret, rigere, større muskler og bemærkelsesværdigt mere smagfuldt og mørt sammenlignet med F1 Wagyu – Dette er nogle af vores mest populære Wagyu forespørgsler!
  • Australsk Wagyu striploin
  • Australsk Wagyu rib eye
  • Australsk Wagyu mørbrad
  • Australsk Wagyu culotte
  • Australsk Wagyu cuvette
  • Japansk Wagyu striploin A4 & A5
  • Japansk Wagyu rib eye A4 & A5

 

…leder du efter noget specielt? Kontakt os og vi finder det til dig!